Полузащитникът на Черно море Васил Панайотов е един от най-сърцатите играчи

...
Полузащитникът на Черно море Васил Панайотов е един от най-сърцатите играчи
Коментари Харесай

Васил Панайотов пред ТОПСПОРТ: Илиан Илиев е най-добрият треньор в България, Черно море заслужава да бъде в по-предни позиции

Полузащитникът на Черно море Васил Панайотов е един от най-сърцатите играчи и водач в тима на " моряците ".  ТОПСПОРТ  се свърза с един от капитаните на варненци, за да разбере упованията му за останалата част от сезона, както и по какъв начин протича подготовката на тима.

Здрасти, Васко. Как протича подготовката на Черно море?

- Нормално. В началото е по-тежко, само че това ни е работата въпреки всичко. Подготвяме се добре, в положителни условия. Имаме и шанс с времето, тъй като не е толкоз студено. Надявам се да се подготвим добре за остатъка от сезона.
 Снимка 601306
Източник:

Какви са упованията ти за останалата част от сезона? 

- Аз мисля, че ще е много забавен сезон и се надявам да се подготвим добре, тъй като ни предстоят извънредно тежки мачове. Мислите ни са ориентирани единствено към това, да се подготвим добре и да приключим в по-предни позиции. Точките ни не са доста, множеството тимове сме събрани в 3 точки разлика и който е по-добре квалифициран и покаже по-голямо неизменност, ще приключи по-напред в класирането.
 Снимка 602882
Първият мач след подновяването на шампионата ще бъде с Левски. По-специален ли е за теб този дуел и какво очакваш от него?

- Хубаво е, че започваме с много мощен мач. Левски е в добра форма и мисля, че ще бъде един празник. Вече разбрахме, че ще играем в Търново и не се колебая, че стадионът ще е цялостен. Надявам се да се подготвим добре, да покажем една класна игра и да вземем трите точки. А по-специален... просто съм младеж на този клуб, само че сега пазя цветовете на Черно море. Тук ми се гласоподава доста огромно доверие и желая да го извинявам с всеки един мач.
 Снимка 593447
Източник:

Какво си пожелаваш през новата година за теб в персонален и професионален проект?

- Пожелавам си най-много здраве за мен и моето семейство. Мисля, че това е най-важното, тъй като човек, в случай че е здрав, в случай че се труди и е твърдоглав, може да реализира безусловно всичко. А за тима си поисквам да създадем мощна подготовка, да няма травми, всички момчета да сме здрави и дружно, ръка за ръка, да създадем един мощен сезон и да потвърдим, че Черно море заслужава да бъде в по-предни позиции.
 Снимка 594785
Източник:

Как виждаш борбата за купата в шампионата? Очертава се да бъде изключително забавна.

- Мисля, че ще бъде доста забавно. Разликата в точките и там е дребна. Според мен всеки тим ще губи още точки, тъй като доста от тимовете са равностойни. Както към този момент споделих - който се приготви по-добре и е по-постоянен, той ще успее да бъде по-напред в класирането.
 Снимка 594761
Източник:

Вече няколко години тренираш под управлението на Илиан Илиев. Какво е мнението ти за него и какво изисква той най-вече от вас?

- Той е най-хубавият треньор в България. Изисква постоянно да сме на 100%, да сме оптимално съсредоточени и най-много да играем футбол, да изпитваме приятност от това. Да демонстрираме качествата си във всеки мач и всеки ден и всяка подготовка да се развиваме. Всеки ден той ни оказва помощ да се усъвършенстваме всички, всеки ден можем да научим нещо ново от него. С поддръжката, която той ни дава, ние ставаме по-спокойни и уверени във опциите си. Но най-важното за него е да играем футбол и да се любуваме на играта, въпреки всичко футболът е за хората и като играем добре, ще пълним стадиона и ще радваме нашите правилни почитатели и цялото управление.
 Снимка 594773
Източник:

Ти в никакъв случай не си крил, че си последовател на Манчестър Юнайтед. Следиш ли представянето на тима и възхода при новия треньор Ерик загар Хаг?

- Определено ги проследявам. Гледам всеки мач на тима и мисля, че 2023-та година започва ужасно. Надявам се да продължат положителната си форма и нищо чудно да се намешат в битката за купата.

Какво ти е мнението за отминалото Световно състезание? На кой тим стискаше палци?

- Мисля, че беше едно от най-силните международни шампионати, персонално за мен - най-хубавият край за всички времена и може би най-хубавият мач, който съм гледал аз до в този момент. Според мен Аржентина победи справедливо. Аз подкрепях балканските страни - одобрявам доста Хърватия, само че за жал нямаха шанс.
 Черно море надигра, само че не съумя да победи дубъла на ФК ЦСКА 1948 в контрола
Черно море надигра, само че не съумя да победи дубъла на ФК ЦСКА 1948 в контрола

Без голове в мача
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР